Science Corner for the family


Science Corner for the family

Friday 11:00–19:00, Saturday 9:00–19:00, Sunday 10:00–16:00

Campers invite you to taste bread, coffee and goodies made on the campfire. In the Large Pool you kan see Eskimo Rolls and safety drills and join a lot of fun competitions. MANY other activities.


 

Science Corner for familien

Fredag 11:00 – 19:00, Lørdag 9:00 – 19:00, Søndag 10:00 – 16:00

DIF’s Naturvejleder Anne Marie V. Kamilles sørger for masser af underholdning og læring for børn og voksne.

Bålplads

En gruppe unge friluftsfyre har slået lejr på stævnepladsen  og inviterer på bålkaffe og smagsprøver på bålmad, samt fif til grej og planlægning af en friluftstur.

Stort bassin

Se grønlændervendinger  og sikkerhedsøvelser – og prøv selv, hvis du har lyst. Der bliver også mulighed for at deltage i “tovtræknings”konkurrencer i en kajak i vandet.

Lille bassin

Prøv at ramme plet, mens du holder balancen i en kajak. Vi garanterer tørre sko.

Kajakkens kulturhistorie

Studerende fra Skovskolens natur og kulturformidler uddannelse formidler kajakkens kulturhistorie og udvikling gennem tiderne og i forskellige lande. Hvad har kajakken været brugt til og hvorfor ser den ud som den gør? Prøv også en mobil-app med en fortælle-tur som fører lytteren rundt på stævnepladsen langs søen og giver en animeret og medrivende fortælling om kajakkens historie undervejs på turen.

Kano og Kajak udstilling

Hvad er det nu forskellen er mellem en kano og en kajak. Kom og se forskellen mellem konkurrence- og turkajakker og kanoer. Og lær lidt om, hvad du ser ude på søen til world cuppen.

Livet under overfladen

Lån et fiskenet af DIFs Naturvejleder og se, hvad du kan fange. Lørdag kommer naturvejledere fra Fiskebæk og Rådvad naturskole som er dykket ned i søens vand og har hentet søens liv med op i et akvarium, så man kan se hvad der gemmer under overfladen. Hvis du tør kan du prøve at holde et af de krebsdyr, som der er mange af i søen.